Catering bedrijfsopening

Volledig verzorgd bedrijfsfeest

Met een bedrijfsopening komt er veel op u af. Wie nodigt u uit? Wat wilt u uitstralen? Wat zijn de taken van uw medewerkers? Gelukkig neemt Mangez! Catering u alles uit handen qua catering, drank, aankleding en meubilair. Wij richten uw bedrijf in aan de hand van uw wensen.

Met ons mooi decoratie materiaal en meubilair zorgen we voor een prachtige ambiance om uw gasten in te verwelkomen. Vervolgens kunnen we rondgaan met drankjes en hapjes. Of wellicht heeft u liever een walking dinner, buffet of op een mooie zonnige dag een luxe barbecue.

Tenten, aankleding en decoratie

Mangez! Catering zorgt ervoor dat uw bedrijfsruimte wordt omgetoverd tot een prachtige locatie. Dit doen wij met behulp van het pipe en drape systeem. Pipe en drape is een scheidings systeem dat wordt gebruikt om ruimtes kleiner te maken, op te splitsen of om lelijke muren te maskeren. Dit gebruiken wij in combinatie met deco zuilen, meubilair, verlichting en decoratie. U zult uw eigen bedrijfsruimte niet meer herkennen.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring