Open dag bedrijf

Catering open dag

Met een open dag op uw bedrijf of instelling heeft u behoorlijk wat werk. Wat wilt u laten zien? Wat zijn de taken van uw medewerkers? Hoe zorgt u ervoor dat uw doelgroep naar de open dag komt? Het wordt wel erg veel als u ook nog eens de planning en de uitvoering van de catering zelf moet verzorgen. Gelukkig bent u bij Mangez! Catering aan het juiste adres. Wij nemen u alles uit handen op het gebied van het verzorgen van uw gasten met eten en drinken. Een live cooking station, uitgeserveerde hapjes of misschien een snackkraam. Wij denken graag met u mee over welk concept de beste invulling geeft aan uw open dag. Desgewenst kunnen wij u ook voorzien van tenten, meubilair en aankleding.

Tenten, aankleding en decoratie

Mangez! Catering zorgt ervoor dat uw bedrijfsruimte wordt omgetoverd tot een prachtige locatie. Dit doen wij met behulp van het pipe en drape systeem. Pipe en drape is een scheidings systeem dat wordt gebruikt om ruimtes kleiner te maken, op te splitsen of om lelijke muren te maskeren. Dit gebruiken wij in combinatie met deco zuilen, meubilair, verlichting en decoratie. U zult uw eigen bedrijfsruimte niet meer herkennen.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring