Culinaire catering

Walking dinner

Een walking dinner is dineren in een ongedwongen setting. Er wordt voortdurend rondgegaan met heerlijke kleine gerechtjes die gemakkelijk staand genuttigd kunnen worden. Hierdoor ontstaat er een meer informele en gezellige sfeer. Vele verschillende kleine gerechtjes vormen samen één compleet diner.

Creativiteit kent geen grenzen hierbij. Van een speelse presentatie tot een zeer exclusieve opmaak, u kunt hiermee alle kanten op. Het mooie van deze opzet is dat uw gasten niet gebonden zijn aan een vaste zit of staanplaats. Ze kunnen gewoon tijdens het diner rondlopen waardoor er meer divers sociaal contact ontstaat. Ook heeft u met een walking dinner meer diversiteit qua de culinaire invulling. Heel leuk voor zakelijke feesten , huwelijksfeesten maar natuurlijk ook voor alle andere gelegenheden.

Barbecue

Thuis genieten van uw feest zonder dat u alleen maar bezig bent om uw gasten te verzorgen of de barbecue moet bedienen. Wij van Mangez! Catering maakt dit voor u mogelijk. Wij bieden uitgebreide en diverse barbecue menu's aan. Onze koks zorgen voor de bereiding en voor een mooie uitstraling van de barbecue. Er wordt uiteraard ook gedacht aan de kinderen en aan uw vegetarische gasten. Wij stellen een op maat gemaakt barbecue menu voor u samen gebaseerd op uw wensen en budget.

Buffet

Onze partycatering stelt op basis van uw wensen en budget een op maat gemaakt buffet samen. Het buffet wordt gepresenteerd op mooie buffettafels met sfeervolle decoratie wat de beleving compleet maakt. Uw gasten zullen genieten van het door u uitgekozen buffet en uiteraard ruimen wij alles op en doen de afwas.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring