Catering Den Bosch, Vught, Oss en omgeving

Catering Noord-Brabant o.a. Den Bosch

Uw feest organiseren bij u thuis of op uw bedrijf is een hele onderneming qua planning en uitvoering. U moet denken aan de hoeveelheid drank, bediening, aankleding, een eventuele tent met heaters. Waar vindt u een mooie bar en trendy statafels? Wat voor eten wilt u serveren en in welke vorm? Mangez! Catering is een full service catering bedrijf waar u voor alles terecht kunt. Wij nemen u al het werk uit handen. Niets makkelijker dan alles op één plek kunnen regelen. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen kenbaar te maken en Mangez! regelt de rest zodat u zelf ook van uw feest kunt genieten.

Partytenten

Wanneer de weersverwachtingen niet al te hoopvol zijn kunt u ervoor kiezen om een partytent te plaatsen in uw tuin of op uw terrein. Wij hebben diverse tenten in eigen beheer. Speciale tenten of afmetingen die wij niet in eigen beheer hebben huren wij voor u in.

Partytent extra's

Desgewenst regelt Mangez! Catering ook de extra faciliteiten voor u. Mocht de ondergrond waar de tent op staat niet geschikt zijn voor het feest dan kunnen wij een harde vloer plaatsen in de tent. Verder kunt u ook denken aan toiletwagens, elektriciteit voorzieningen, parkeer service, grand entree met rode loper en velvet afzetpaaltjes en nog veel meer.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring