Catering Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven

Catering Noord-Brabant o.a. Eindhoven

Uw feest organiseren bij u thuis of op uw bedrijf is een hele onderneming qua planning en uitvoering. U moet denken aan de hoeveelheid drank, bediening, aankleding, een eventuele tent met heaters. Waar vindt u een mooie bar en trendy statafels? Wat voor eten wilt u serveren en in welke vorm? Mangez! Catering is een full service catering bedrijf waar u voor alles terecht kunt. Wij nemen u al het werk uit handen. Niets makkelijker dan alles op één plek kunnen regelen. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen kenbaar te maken en Mangez! regelt de rest zodat u zelf ook van uw feest kunt genieten.

Wij cateren onder andere in Helmond, Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard.

Catering bij u thuis

Of het nu om een verjaardag, gouden bruiloft, examenfeest of een andere reden voor een feestje is, Mangez! Catering zorgt ervoor dat uw partij tot in de puntjes verzorgd wordt.

Wij beschikken over luxe party tenten die wij verwarmen met heaters en mooi aankleden zodat uw eigen achtertuin tot een feestlocatie wordt omgetoverd. Als het weer het toelaat kunnen wij ook uw tuinfeest verzorgen met grote parasols in combinatie met heaters voor later op de avond. Onze trendy tafels, decoratie en strakke aankleding zorgt voor een unieke beleving.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring