Catering Tilburg, Breda, Goirle, Oisterwijk

Catering bij u thuis

Of het nu om een verjaardag, gouden bruiloft, examenfeest of een andere reden voor een feestje is, Mangez! Catering zorgt ervoor dat uw partij tot in de puntjes verzorgd wordt.

Wij beschikken over luxe party tenten die wij verwarmen met heaters en mooi aankleden zodat uw eigen achtertuin tot een feestlocatie wordt omgetoverd. Als het weer het toelaat kunnen wij ook uw tuinfeest verzorgen met grote parasols in combinatie met heaters voor later op de avond. Onze trendy tafels, decoratie en strakke aankleding zorgt voor een unieke beleving.

Klooster Beukenhof

Als u uw feest liever niet thuis of op uw bedrijf viert, kunt u evengoed bij Mangez! Catering terecht. Klooster Beukenhof is een prachtig klooster met veel verschillende zalen, veel slaapkamers en een zeer mooi landgoed. Dit klooster is geschikt voor zowel kleine als grote grote groepen. Of het nu om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een andere gelegenheid gaat, op deze prachtige locatie zal het een overgetelijk feest worden.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring