Bedrijfsevenement catering

Bedrijfsopening, open dagen en personeelsfeesten

Of het nu om een opening van uw bedrijf gaat, een personeelsfeest, jubileum of open dag, er komt veel kijken bij het organiseren van zo’n evenement. Gelukkig kan Mangez! Catering u alles uit handen nemen op het gebied van de culinaire invulling, inrichting, bars, drank, licht, personeel en aankleding. Wij nemen samen met u uw wensen door en wij doen de rest zodat u zich alleen hoeft te richten op het evenement zelf.

Luxe catering

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat u met uw bedrijf een fantastische indruk achterlaat. De culinaire invulling van uw evenement speelt daarin een belangrijke rol. Onze luxe catering service voorziet in die behoefte in verschillende opzichten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een luxe walking dinner aan uw gasten aan te bieden. Of wellicht heeft u liever een exclusief buffet of dat er wordt rondgegaan met mooie luxe hapjes. Wat uw voorkeur ook is, al ons eten wordt bereidt met verse producten van hoogwaardige kwaliteit.

Inrichting en decoratie

Desgewenst kunnen wij uw bedrijfsruimte omtoveren tot een feestlocatie. Wij creeeren een prachtige ruimte en ambiance door middel van het pipe en drape systeem. Pipe en drape is een scheidingssysteem dat wij gebruiken om ruimtes kleiner te maken of om lelijke muren te maskeren. Vervolgens plaatsen wij ons mooie meubilair, deco materiaal, bars en aankleding waardoor de hele ruimte er prachtig uitziet. Met onze verlichting lichten wij bepaalde items uit voor een nog betere ambiance en beleving.

Tenten

Is uw bedrijfsruimte niet groot genoeg voor uw bedrijfsfeest? Geen nood, wij beschikken over diverse tenten zodat uw feest evengoed bij u op locatie plaats kan vinden.

Door middel van moderne en schitterende aankleding zorgen wij voor een speciale ambiance tijdens uw feest. Ook als het buiten afkoelt zijn deze tenten uitermate geschikt. Wij plaatsen indien nodig heaters in de tent zodat het net zo behaaglijk is als in uw woonkamer.

Als het weer het toelaat kunnen wij uw tuinfeest ook verzorgen zonder tent. Wij plaatsen dan grote parasols in combinatie met heaters. Deze opzet geeft uw feest een meer open en vrije beleving. De party catering service van Mangez! Catering helpt u graag met eventuele vragen.

Personeel

U wilt natuurlijk graag dat het uw gasten aan niets ontbreekt tijdens uw evenement. In de huidige horecawereld is dit aspect steeds meer achteruit gegaan. Wij van Mangez! Catering vinden dit echter van extreem belang en wij halen dan ook veel trots uit onze service. Wij geloven in “ouderwetse” service. Altijd gastgericht en gastvrij bezig zijn, efficient werken, anticiperen op situaties en professioneel voor de dag komen zijn speerpunten waar wij de nadruk op leggen.

FANTASTISCHE SERVICE MOET DE NORM ZIJN EN NIET EEN UITZONDERING!

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring