Catering Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Kerkrade

Catering Limburg regio Maastricht

Uw feest organiseren bij u thuis of op uw bedrijf is een hele onderneming qua planning en uitvoering. U moet denken aan de hoeveelheid drank, bediening, aankleding, een eventuele tent met heaters. Waar vindt u een mooie bar en trendy statafels? Wat voor eten wilt u serveren en in welke vorm? Mangez! Catering is een full service catering bedrijf waar u voor alles terecht kunt. Wij nemen u al het werk uit handen. Niets makkelijker dan alles op één plek kunnen regelen. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen kenbaar te maken en Mangez! regelt de rest zodat u zelf ook van uw feest kunt genieten.

Wij cateren onder andere in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard.

Walking Dinner Limburg

Een walking dinner is dineren in een ongedwongen setting. Er wordt voortdurend rondgegaan met heerlijke kleine gerechtjes die gemakkelijk staand genuttigd kunnen worden. Hierdoor ontstaat er een meer informele en gezellige sfeer. Vele verschillende kleine gerechtjes vormen samen één compleet diner.

Creativiteit kent geen grenzen hierbij. Van een speelse presentatie tot een zeer exclusieve opmaak, u kunt hiermee alle kanten op. Het mooie van deze opzet is dat uw gasten niet gebonden zijn aan een vaste zit of staanplaats. Ze kunnen gewoon tijdens het diner rondlopen waardoor er meer divers sociaal contact ontstaat. Ook heeft u met een walking dinner meer diversiteit qua de culinaire invulling. Heel leuk voor zakelijke feesten , huwelijksfeesten maar natuurlijk ook voor alle andere gelegenheden.

Bedrijfsevenement Limburg

Of het nu om een opening van uw bedrijf gaat, een personeelsfeest, jubileum of open dag, er komt veel kijken bij het organiseren van zo’n evenement. Gelukkig kan Mangez! Catering u alles uit handen nemen op het gebied van de culinaire invulling, inrichting, bars, drank, licht, personeel en aankleding. Wij nemen samen met u uw wensen door en wij doen de rest zodat u zich alleen hoeft te richten op het evenement zelf.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring