Catering Venlo, Tegelen, Arcen, Helden

Catering Limburg regio Venlo

Mangez! Catering verzorgt uw volledig feest tot in de puntjes. Vanaf de voorbereiding denken wij met u mee en adviseren wij u graag over de invulling en uitvoering van uw gelegenheid.

Niets is ons teveel en de mogelijkheden zijn oneindig. Met creativiteit, passie en vakkennis verzorgen wij uw partij, zodat uw enige taak is te genieten van uw feest.

Ook de aankleding, bediening, meubilair, tenten, drank en decoratie regelen wij graag voor u. Voor elke gelegenheid leveren wij maatwerk zodat de invulling precies aansluit bij uw behoeften en wensen.

Catering kasteel Limburg

Als u uw feest liever niet thuis of op uw bedrijf viert, kunt u evengoed bij Mangez! Catering terecht. Kasteel de Berckt is een prachtig kasteel met veel verschillende zalen, veel slaapkamers en een zeer mooi landgoed. Dit kasteel is geschikt voor zowel kleine als grote grote groepen. Of het nu om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een andere gelegenheid gaat, op deze prachtige locatie zal het een overgetelijk feest worden.

Compleet feest Limburg catering

Wat is er gemakkelijker dan alles op een plek te regelen. U hoeft niet bij een bedrijf de tent te regelen , bij een ander de decoratie en bij een ander weer de culinaire invulling. Bij Mangez! Catering kunt u alles op 1 plek regelen. Wij hebben meubilair, tenten, decoratie materiaal, personeel, bars, drank en natuurlijk de culinaire invulling.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring