Bruiloft in Limburg

Trouwen in een kasteel

Een sprookjesachtige bruiloft is een bruiloft die iedereen zich wenst. En niets is zo sprookjesachtig en speciaal als trouwen in een heus kasteel. Dit prachtige kasteel uit de 13e eeuw is uitermate geschikt als trouwlocatie en biedt veel diversiteit en mogelijkheden voor uw huwelijksvoltrekking, receptie, diner en avondfeest.

Trouwen in een kasteeltuin

De binnentuin van dit kasteel is een streling voor het oog. Stelt u zich eens voor dat u door de kasteeldeuren loopt richting het altaar via een prachtig gedecoreerde tuin. Wij plaatsen mooie witte stoelen voor uw gasten en decoreren de tuin aan de hand van uw wensen.

Door de omvang van de tuin is er geen restrictie ten aanzien van de grootte van uw gezelschap. Bij slecht weer wordt de ceremonie verplaatst naar de kapel van het kasteel. De sfeer en ambiance van de kapel is indrukwekkend te noemen en brengt u terug in de tijd. Dit alles zal nog meer bijdragen aan de beleving van uw mooiste dag.

Catering Limburg bruiloft

Wij omarmen het voorrecht om bruiden te helpen met de mooiste dag van hun leven. Wij staan dan ook dag en nacht voor u klaar om alle vragen en opmerkingen met u door te nemen. Niets is ons teveel om deze droomdag realiteit te maken.

Qua culinaire invulling zijn er vele mogelijkheden. Meestal wordt er gekozen voor een uitgeserveerd 5 gangen menu, maar steeds vaker wordt er ook gekozen voor een andere opzet. U kunt bijvoorbeeld denken aan shared dining, waarbij u samen al het eten deelt, net zoals u vanaf nu alles zult delen met uw wederhelft. U kunt ook kiezen voor een modern walking dinner, waarbij niemand gebonden is aan een vaste zitplaats. Bij mooi weer of een tuin bruiloft kunt u ook eens een luxe barbecue overwegen.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring