Over ons

Over ons

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in vele verschillende facetten van de horeca wereld, waren we in 2015 toe aan een volgende stap, een eigen catering bedrijf. Gebruik makend van alle opgedane kennis hebben we een mix gemaakt van ouderwetse service en kwaliteit met een nieuwe frisse aanpak in zowel onze gerechten alsook in onze presentatie.

Als bedrijf staan wij voor onderscheiding, ontzorgen, creativiteit en service. Voor elke gelegenheid denken wij met u mee om van uw feest een memorabele dag te maken. Wij adviseren niet alleen in de keuze van gerechten en diens presentatie, maar ook zien wij erop toe dat opmaak en ambiance van de ruimte aansluiten bij hetgeen u als gastheer of gastvrouw wilt uitstralen.

Als team staan we voor enthousiasme, gastvrijheid en samenwerking. Met deze inzet verzorgen wij uw gelegenheid tot in de puntjes, waarbij het welbehagen van u en uw gasten centraal staat. Met passie en gedrevenheid laten wij u en uw gasten genieten van heerlijke, creatieve gerechten.

Kijkt u eens rond op onze website, wij staan graag voor u klaar met advies en informatie.

Met gastvrije groet,

Sitemap  -  Privacyverklaring