BBQ thuis catering

Luxe volledig verzorgde bbq bij u thuis

Thuis genieten van uw feest zonder dat u alleen maar bezig bent om uw gasten te verzorgen of staat te barbecueën. Wij van Mangez! Catering maakt dit voor u mogelijk. Wij bieden uitgebreide en diverse barbecue menu’s aan. Onze koks zorgen voor de bereiding en voor een mooie uitstraling van de bbq. Er wordt uiteraard ook gedacht aan de kinderen en aan uw vegetarische gasten. Wij stellen een op maat gemaakt barbecue menu voor u samen gebaseerd op uw wensen en budget.

Tuinfeest

Of het nu om een verjaardag, gouden bruiloft, examenfeest of een andere reden voor een feestje is, Mangez! Catering zorgt ervoor dat uw partij tot in de puntjes verzorgd wordt.

Wij beschikken over luxe party tenten die wij verwarmen met heaters en mooi aankleden zodat uw eigen achtertuin tot een feestlocatie wordt omgetoverd. Als het weer het toelaat kunnen wij ook uw tuinfeest verzorgen met grote parasols in combinatie met heaters voor later op de avond. Onze trendy tafels, decoratie en strakke aankleding zorgt voor een unieke beleving.

Tenten en parasols

Wij beschikken over diverse tenten waardoor uw tuin kan worden omgetoverd tot feestlocatie. Door middel van moderne en schitterende aankleding zorgen wij voor een speciale ambiance tijdens uw feest. Ook als het buiten afkoelt zijn deze tenten uitermate geschikt. Wij plaatsen indien nodig heaters in de tent zodat het net zo behaaglijk is als in uw woonkamer.

Als het weer het toelaat kunnen wij uw tuinfeest ook verzorgen zonder tent. Wij plaatsen dan grote parasols in combinatie met heaters. Deze opzet geeft uw feest een meer open en vrije beleving. De party catering service van Mangez! Catering helpt u graag met eventuele vragen.

Enkele BBQ menu voorbeelden

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring