Luxe volledig verzorgde catering

Full service party catering

Uw feest organiseren bij u thuis of op uw bedrijf is een hele onderneming qua planning en uitvoering. U moet denken aan de hoeveelheid drank, bediening, aankleding, een eventuele tent met heaters. Waar vindt u een mooie bar en trendy statafels? Wat voor eten wilt u serveren en in welke vorm? Mangez! Catering is een full service catering bedrijf waar u voor alles terecht kunt. Wij nemen u al het werk uit handen. Niets makkelijker dan alles op één plek kunnen regelen. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen kenbaar te maken en Mangez! regelt de rest zodat u zelf ook van uw feest kunt genieten.

Wij cateren onder andere in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard.

Drank en bediening

Desgewenst voorziet Mangez! Catering ook in de drank en bediening behoefte. Ons assortiment dranken is oneindig. Wellicht wilt u graag dat uw gasten op een mooie zomeravond kunnen genieten van een heerlijke huisgemaakte sangria. Of misschien een stijlvol en klassiek ontvangst met een glaasje prosecco.

Ons personeel zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Attent, gastvrij, flexibel en efficiënt zijn keywoorden om het personeel van Mangez! te omschrijven. Hier besteden wij heel veel aandacht aan want de kunde en inzet van ons personeel is wat bijdraagt aan de realisatie van een onvergetelijk feest.

Thuis catering

Of het nu om een verjaardag, gouden bruiloft, examenfeest of een andere reden voor een feestje is, Mangez! Catering zorgt ervoor dat uw partij tot in de puntjes verzorgd wordt.

Wij beschikken over luxe party tenten die wij verwarmen met heaters en mooi aankleden zodat uw eigen achtertuin tot een feestlocatie wordt omgetoverd. Als het weer het toelaat kunnen wij ook uw tuinfeest verzorgen met grote parasols in combinatie met heaters voor later op de avond. Onze trendy tafels, decoratie en strakke aankleding zorgt voor een unieke beleving.

Party catering buffet

Bij een volledig verzorgd feest hoort natuurlijk ook de culinaire invulling. Onze buffetten zijn met zorg samengesteld voor een diversiteit aan smaken en wensen.

Onze partycatering stelt op basis van uw wensen en budget een op maat gemaakt buffet samen. Het buffet wordt gepresenteerd op mooie buffettafels met sfeervolle decoratie wat de beleving compleet maakt. Uw gasten zullen genieten van het door u uitgekozen buffet en uiteraard ruimen wij alles op en doen de afwas.

Party catering barbecue

Ook onze barbecue menu’s zijn samengesteld voor diverse smaken en wensen. De smaak van een heerlijk stuk vlees of vis van de barbecue is een ongeëvenaarde smaak. Onze party catering stelt op basis van uw wensen en budget een op maat gemaakt barbecue menu voor u samen.

Party catering op unieke locatie

Viert u het feest liever niet thuis? Geen probleem, wij beschikken over de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende unieke locaties. Kasteel de Berckt in Baarlo is een prachtig kasteel met veel verschillende zalen, hetgeen dit kasteel uitermate geschikt maakt voor zowel grote als kleine groepen. U kunt hier zelfs overnachten met uw gezelschap.

De volgende locatie is klooster Beukenhof in Biezemortel. Dit klooster is met zijn bouw en uitstraling een unieke locatie voor uw feest. Ook hier behoort overnachting tot de mogelijkheden. Vele bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten zijn u op beide locaties voor geweest en allen zijn naar huis gegaan met een prachtige en onvergetelijke ervaring.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring