Italiaans buffet catering

Italiaans buffet

Mangez! Catering laat u genieten van de italiaanse keuken. Met de italiaanse buffetten van Mangez waant u zich in het mooie Italie. Hieronder staat een voorbeeld van een Italiaans buffet. Uiteraard maken wij graag een op maat gemaakt Italiaans buffet voor u dat helemaal aansluit op uw wensen en budget.

Desgewenst kunnen wij ook de inrichting, drank, aankleding, bediening en tent verzorgen. Dit kan eveneens in Italiaanse stijl gedaan worden.

Heerlijk Italiaans buffet

Shared Dining Italiaanse catering

Bij shared dining zit u met een aantal mensen aan een tafel. Er worden dan verschillende voorgerechten in het midden van de tafel gezet die u vervolgens samen kunt delen. Zo werkt het ook voor de hoofdgerechten en de desserts.

Een zeer leuke manier om samen te genieten van meerdere gerechten en smaken. Wij zorgen altijd voor voldoende variatie zodat er voor ieders wat wils is.

Geef uw wensen aan ons door en wij maken het mogelijk.

Hieronder staat een voorbeeld van een shared dining menu. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Walking Dinner Italiaans

De Italiaanse keuken lijkt wel gemaakt voor het walkingdinner concept. De mooie producten waarmee er in de Italiaanse keuken gewerkt wordt lenen zich perfect voor het creeeren van zeer smaakvolle en mooi gepresenteerde mini gerechten. Hieronder vindt u een voorbeeld van een Italiaans walking dinner.

Italiaans dessert buffet

Ook qua nagerechten heeft Italie een diversiteit aan heerlijke gerechten. Hieronder vindt u een voorbeeld van een dessert buffet.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring