Unieke feest en trouw locatie

Klooster party catering

Als u uw feest liever niet thuis of op uw bedrijf viert, kunt u evengoed bij Mangez! Catering terecht. Klooster Beukenhof is een prachtig klooster met veel verschillende zalen, veel slaapkamers en een zeer mooi landgoed. Dit klooster is geschikt voor zowel kleine als grote grote groepen. Of het nu om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een andere gelegenheid gaat, op deze prachtige locatie zal het een overgetelijk feest worden.

Trouwen in een klooster

Uw bruiloft houden in dit klooster is een ervaring die uw bruiloft nog specialer maakt, indien dat mogelijk is. De prachtige tuin van dit klooster draagt met zijn uitstraling en ambiance bij aan de meest speciale dag van uw leven. De huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het feest, alles op één unieke locatie. U en uw gasten kunnen er zelfs blijven slapen.

Unieke feest locatie

Het klooster is ook uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag en wat u zich ook maar kunt bedenken. Elke zaal is weer anders qua grootte en uitstraling waardoor de mogelijkheden oneindig zijn.

Neemt u gerust contact op met ons voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring