Partycatering; Perfect verzorgd met uitstekende kwaliteit

Partycatering service

Uw feest organiseren bij u thuis of op uw bedrijf is een hele onderneming qua planning en uitvoering. U moet denken aan de hoeveelheid drank, bediening, aankleding, een eventuele tent met heaters. Waar vindt u een mooie bar en trendy statafels? Wat voor eten wilt u serveren en in welke vorm? Mangez! Catering is een full service catering bedrijf waar u voor alles terecht kunt. Wij nemen u al het werk uit handen. Niets makkelijker dan alles op één plek kunnen regelen. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen kenbaar te maken en Mangez! regelt de rest zodat u zelf ook van uw feest kunt genieten.

Wij cateren onder andere in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard.

Catering bij u thuis

Of het nu om een verjaardag, gouden bruiloft, examenfeest of een andere reden voor een feestje is, Mangez! Catering zorgt ervoor dat uw partij tot in de puntjes verzorgd wordt.

Wij beschikken over luxe party tenten die wij verwarmen met heaters en mooi aankleden zodat uw eigen achtertuin tot een feestlocatie wordt omgetoverd. Als het weer het toelaat kunnen wij ook uw tuinfeest verzorgen met grote parasols in combinatie met heaters voor later op de avond. Onze trendy tafels, decoratie en strakke aankleding zorgt voor een unieke beleving.

Party catering culinair

Het belangrijkste is uiteraard dat uw gasten verwend worden met heerlijk eten en drinken. Een eigentijdse of authentieke barbecue, diverse luxe uitgebreide buffetten, verrassende speelse hapjes en fingerfood of een trendy walking dinner. Wat u ook kiest, Mangez! Catering zorgt ervoor dat uw gasten zich uw feest nog lang zullen herinneren.

Wij verzorgen graag uw volledige feest tot in de puntjes. Mocht daar echter geen behoefte aan zijn dan verzorgen wij ook met plezier enkel de culinaire invulling. U kunt bij ons dus ook gewoon terecht voor de bezorging en verzorging van bijvoorbeeld een buffet.

Partycatering op unieke locaties

Viert u het feest liever niet thuis? Geen probleem, wij beschikken over de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende unieke locaties. Kasteel de Berckt in Baarlo is een prachtig kasteel met veel verschillende zalen, hetgeen dit kasteel uitermate geschikt maakt voor zowel grote als kleine groepen. U kunt hier zelfs overnachten met uw gezelschap.

De volgende locatie is klooster Beukenhof in Biezemortel. Dit klooster is met zijn bouw en uitstraling een unieke locatie voor uw feest. Ook hier behoort overnachting tot de mogelijkheden. Vele bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten zijn u op beide locaties voor geweest en allen zijn naar huis gegaan met een prachtige en onvergetelijke ervaring.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring