Compleet feest

Party service compleet feest

Wat is er gemakkelijker dan alles op een plek te regelen. U hoeft niet bij een bedrijf de tent te regelen , bij een ander de decoratie en bij een ander weer de culinaire invulling. Bij Mangez! Catering kunt u alles op 1 plek regelen. Wij hebben meubilair, tenten, decoratie materiaal, personeel, bars, drank en natuurlijk de culinaire invulling.

Culinaire invulling

Mangez! Catering is een luxe catering bedrijf en dat vertaalt zich ook naar de culinaire invulling. Onze walking dinners zullen u verbazen qua presentatie, originaliteit en smaak. Ook met onze hapjes, barbecue's en buffetten blijven we altijd aan het vernieuwen en verbeteren. Andere leuke mogelijkheden zijn live cooking stations. Of wellicht het shared dining concept voor een gezellig samenzijn met uw gezelschap.

Tenten, aankleding en decoratie

Mangez! Catering zorgt ervoor dat uw ruimte wordt omgetoverd tot feest locatie. Dit doen wij met behulp van het pipe en drape systeem. Pipe en drape is een scheidings systeem dat wordt gebruikt om ruimtes kleiner te maken, op te splitsen of om lelijke muren te maskeren. Dit gebruiken wij in combinatie met deco zuilen, meubilair, verlichting en decoratie. U zult uw eigen ruimte niet meer herkennen.

Als uw ruimte niet groot genoeg is voor uw feest kunnen we ook een professionele partytent plaatsen. Deze wordt dan ingericht met ons meubilair, deco materiaal en verlichting zodat er een ambiance ontstaat dat ongetwijfeld zorgt voor een geweldig en memorabel feest.

Wij verzorgen feesten in heel Limburg en Noord-Brabant, zoals onder andere in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard en Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring