Trouwen luxe catering

Bruiloft catering

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Mangez! Catering ondersteunt u graag in alle behoeften en denkt met u mee betreffende de perfecte invulling van uw bruiloft.

Wij maken een uniek menu wat uw stijl en smaak weergeeft. Ook qua aankleding, tijdsplanning en verzorging lopen we elke stap met u mee. Op zo’n mooie dag mag u zich niet constant druk hoeven maken of alles wel goed gaat en daarom nemen wij dit graag van u over. U hoeft zich alleen maar te richten op het genieten van uw dag.

Wij omarmen het voorrecht om bruiden te helpen met de mooiste dag van hun leven. Wij staan dan ook dag en nacht voor u klaar om alle vragen en opmerkingen met u door te nemen. Niets is ons teveel om deze droomdag realiteit te maken.

Diner bruiloft catering

Qua culinaire invulling zijn er vele mogelijkheden. Meestal wordt er gekozen voor een uitgeserveerd 5 gangen menu, maar steeds vaker wordt er ook gekozen voor een andere opzet. U kunt bijvoorbeeld denken aan shared dining, waarbij u samen al het eten deelt, net zoals u vanaf nu alles zult delen met uw wederhelft. U kunt ook kiezen voor een modern walking dinner, waarbij niemand gebonden is aan een vaste zitplaats. Bij mooi weer of een tuin bruiloft kunt u ook eens een luxe barbecue overwegen.

Personeel

De dag van uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Het personeel van Mangez! Catering beseft dit als geen ander en zal er alles aan doen om zijn steentje bij te dragen aan uw gelukkige dag. Service, gastvrijheid, nauwkeurigheid en oplettendheid zijn kwaliteiten die wij ons personeel aanleren want wij vinden dat fantastische service de norm moet zijn en niet een uitzondering.

Voor meer informatie of voor een afspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring