Trouwen in een kasteel

Bruiloft kasteel de Berckt

Een sprookjesachtige bruiloft is een bruiloft die iedereen zich wenst. En niets is zo sprookjesachtig en speciaal als trouwen in een heus kasteel. Dit prachtige kasteel uit de 13e eeuw is uitermate geschikt als trouwlocatie en biedt veel diversiteit en mogelijkheden voor uw huwelijksvoltrekking, receptie, diner en avondfeest.

Trouwen in een kasteeltuin

De binnentuin van dit kasteel is een streling voor het oog. Stelt u zich eens voor dat u door de kasteeldeuren loopt richting het altaar via een prachtig gedecoreerde tuin. Wij plaatsen mooie witte stoelen voor uw gasten en decoreren de tuin aan de hand van uw wensen.

Door de omvang van de tuin is er geen restrictie ten aanzien van de grootte van uw gezelschap. Bij slecht weer wordt de ceremonie verplaatst naar de kapel van het kasteel. De sfeer en ambiance van de kapel is indrukwekkend te noemen en brengt u terug in de tijd. Dit alles zal nog meer bijdragen aan de beleving van uw mooiste dag.

Kasteel catering huwelijk

Ook voor uw diner bent u bij het kasteel in de juiste handen. Uw huwelijks diner kan plaatsvinden in 1 van de mooie zalen van het kasteel die zich qua uitstraling en inrichting onderscheiden. Bij mooi weer kan het diner ook plaatsvinden in de tuin die wij dan helemaal omtoveren tot diner locatie. Alles om uw bruiloft nog specialer te maken.

De culinaire invulling wordt helemaal afgestemd op uw wensen en er wordt een speciaal bruiloft menu voor u samengesteld. Meestal is dit een uitgeserveerd 5 gangen diner maar denkt u ook eens aan een walking dinner, shared dining concept of een luxe barbecue.

Trouwfeest in een kasteel

Een bruiloft is niet compleet zonder een spetterend avond feest. Kasteel De Berckt biedt een diversiteit van unieke feestzalen aan. De prachtige historische uitstraling van een kasteelruimte in combinatie met een stijlvolle en elegante inrichting. De zalen zijn compleet uitgerust met geluid, feest verlichting en een eventueel podium voor de band of dj.

Ook tijdens uw avondfeest mag het uw gasten uiteraard aan niets ontbreken. Er kan met luxe hapjes rondgegaan worden. Of wellicht ziet u liever live cooking stations waar uw gasten even kunnen bijtanken met vers gemaakt streetfood alvorens weer de dansvloer op te gaan.

Personeel

De dag van uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Het personeel van Mangez! Catering beseft dit als geen ander en zal er alles aan doen om zijn steentje bij te dragen aan uw gelukkige dag. Service, gastvrijheid, nauwkeurigheid en oplettendheid zijn kwaliteiten die wij ons personeel aanleren want wij vinden dat fantastische service de norm moet zijn en niet een uitzondering.

Overnachting bruiloft kasteel

Kasteel De Berckt heeft meer dan 100 kamers beschikbaar voor diegene die van ver moeten komen of die niet meer naar huis willen rijden. Op deze manier kunnen al uw gasten volop genieten van uw bruiloft zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe ze thuis komen.

Voor meer informatie of een bezichtiging van het kasteel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring