Bruiloft in een klooster

Trouwen op een unieke locatie

Een sprookjesachtige bruiloft is een bruiloft die iedereen zich wenst. En dit oude klooster is zeker sprookjesachtig. Omringd door een prachtig landschap en dankzij de geweldige charme van dit klooster maakt dit tot een unieke locatie voor uw bruiloft. Dit prachtige oude klooster is uitermate geschikt als trouwlocatie en biedt veel diversiteit en mogelijkheden voor uw huwelijksvoltrekking, receptie, diner en avondfeest.

Trouwen in een kloostertuin

De tuin van dit klooster is een streling voor het oog. Stelt u zich eens voor dat u door het klooster naar buiten loopt richting het altaar via een prachtig gedecoreerde tuin. Wij plaatsen mooie witte stoelen voor uw gasten en decoreren de tuin aan de hand van uw wensen.

Door de omvang van de tuin is er geen restrictie ten aanzien van de grootte van uw gezelschap. Bij slecht weer wordt de ceremonie verplaatst naar de kapel van het klooster. De sfeer en ambiance van de kapel is indrukwekkend te noemen en brengt u terug in de tijd. Dit alles zal nog meer bijdragen aan de beleving van uw mooiste dag.

Klooster catering huwelijk

Ook voor uw diner bent u bij het klooster in de juiste handen. Uw huwelijks diner kan plaatsvinden in 1 van de mooie zalen van het klooster die zich qua uitstraling en inrichting onderscheiden. Bij mooi weer kan het diner ook plaatsvinden in de tuin die wij dan helemaal omtoveren tot diner locatie. Alles om uw bruiloft nog specialer te maken.

De culinaire invulling wordt helemaal afgestemd op uw wensen en er wordt een speciaal bruiloft menu voor u samengesteld. Meestal is dit een uitgeserveerd 5 gangen diner maar denkt u ook eens aan een walking dinner, shared dining concept of een luxe barbecue.

Trouwfeest in een klooster

Een bruiloft is niet compleet zonder een spetterend avond feest. Klooster Beukenhof biedt een diversiteit van unieke feestzalen aan. De prachtige historische uitstraling van een kloosterruimte in combinatie met een stijlvolle en elegante inrichting. De zalen zijn compleet uitgerust met geluid, feest verlichting en een eventueel podium voor de band of dj.

Ook tijdens uw avondfeest mag het uw gasten uiteraard aan niets ontbreken. Er kan met luxe hapjes rondgegaan worden. Of wellicht ziet u liever live cooking stations waar uw gasten even kunnen bijtanken met vers gemaakt streetfood alvorens weer de dansvloer op te gaan.

Personeel

De dag van uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Het personeel van Mangez! Catering beseft dit als geen ander en zal er alles aan doen om zijn steentje bij te dragen aan uw gelukkige dag. Service, gastvrijheid, nauwkeurigheid en oplettendheid zijn kwaliteiten die wij ons personeel aanleren want wij vinden dat fantastische service de norm moet zijn en niet een uitzondering.

Overnachting bruiloft klooster

Klooster Beukenhof heeft meer dan 100 kamers beschikbaar voor diegene die van ver moeten komen of die niet meer naar huis willen rijden. Op deze manier kunnen al uw gasten volop genieten van uw bruiloft zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe ze thuis komen.

Voor meer informatie of een bezichtiging van het klooster kunt u altijd contact met ons opnemen.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring