Huwelijk aan huis

Thuis bruiloft

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Mangez! Catering ondersteunt u graag in alle behoeften en denkt met u mee betreffende de perfecte invulling van uw bruiloft.

Wij maken een uniek menu wat uw stijl en smaak weergeeft. Ook qua aankleding, tijdsplanning en verzorging lopen we elke stap met u mee. Op zo’n mooie dag mag u zich niet constant druk hoeven maken of alles wel goed gaat en daarom nemen wij dit graag van u over. U hoeft zich alleen maar te richten op het genieten van uw dag.

Wij omarmen het voorrecht om bruiden te helpen met de mooiste dag van hun leven. Wij staan dan ook dag en nacht voor u klaar om alle vragen en opmerkingen met u door te nemen. Niets is ons teveel om deze droomdag realiteit te maken.

Tenten, aankleding en decoratie

Het plannen van uw bruiloft is al een hele onderneming zonder dat daar nog eens het regelen van meubilair, decoratie, tenten, drank en personeel bij komt kijken. Mangez! Catering neemt u alles uit handen en verzorgt uw bruiloft tot in de puntjes afgestemd op uw wensen. Als de bruiloft in uw tuin gehouden wordt kunnen wij zorgen voor een mooie tent die stijlvol ingericht wordt. Als het weer het toelaat is het wellicht leuker om te kiezen voor onze grote professionele parasols voor een meer open beleving. Welke opzet of locatie u ook kiest, Mangez! Catering zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Personeel

De dag van uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Het personeel van Mangez! Catering beseft dit als geen ander en zal er alles aan doen om zijn steentje bij te dragen aan uw gelukkige dag. Service, gastvrijheid, nauwkeurigheid en oplettendheid zijn kwaliteiten die wij ons personeel aanleren want wij vinden dat fantastische service de norm moet zijn en niet een uitzondering.

Voor meer informatie of een bezichtiging van het kasteel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring